• Dep. vanzari: 0744 487 746 • Fix/Fax: 0264 267 447
 • office@secola.ro
 • Luni - Vineri: 08.00 - 17.00 • Sambata: 08.00 - 15.00

ESTIMARE COSTURI

Utilizati formularul nostru de contact pentru a cere o estimare a costurilor.

CERE O ESTIMARE

DE CE AVETI NEVOIE DE O RECRISTALIZARE A PARDOSELILOR?

Recristalizarea pardoselilor este un tratament special aplicat pardoselilor, acesta fiind realizat doar cu persoane de specialitate, care vor putea garanta calitatea lucrărilor și rezistența acestora pe perioade îndelungate, în conformitate cu cărțile tehnice ale producătorilor.

Tratarea fizico-chimică a suprafeței se realizează doar mecanizat, cu ajutorul unei substanțe recristalizante (care conferă suprafeței superficiale un luciu deosebit). Efectele recristalizării: închiderea porilor, rezistența sporită la trafic intens, elimină uzura suprefețelor. Una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru pavat pardoseli, marmura este recunoscută pentru calitățile ei excepționale, durabilitatea și frumusețea fără cusur. Chiar numele îi provine din greaca veche și se traduce prin verbul "a străluci".

Este o rocă de origine metamorfică compusă din recristalizarea de minerale carbonate în principal din calcit și dolomit. Rezultatul este o piatră extrem de puternică, ce rezistă la multiple polizări și colorări artificiale, inspirație pentru artiștii perioadei Greciei antice dar și celei romane - Pantheonul dar și Columna lui Traian sunt construite din marmură de Carrera.

DE CE AVETI NEVOIE DE APLICAREA POLIMERILOR PE PARDOSELI?

Întreținerea pardoselilor se realizează prin aplicarea unui strat protector de polimer de către persoane specializate. Prin aplicarea pe pardoseli a stratului de polimeri se obține:

- Rezistența la acțiunea substanțelor pe bază de alcool și a dezinfectanților;

- Efect antiderapant;

- Un film protector rezistent la trafic și care reduce murdărirea ulterioară;

- Ușurează curățenia de întreținere;

- Elimină uzura suprefeței;

- Stratul protector de polimer se poate aplica pe pardoseli (PVC, linoleum), săli de sport, spitale, clinici, cabinete medicale.

DE CE AVETI NEVOIE DE RESTAURAREA PARDOSELII CU UTILAJUL HIGH SPEED?

Serviciile de restaurare a pardoselilor cu utilaj de tip HIGH SPEED se pretează pentru un anumit tip de pardoseli, imediat după decaparea, spălarea și neutralizarea mecanică a suprafeței. Acest tip de tratament se folosește pentru acoperirea porilor și protejarea suprafețelor prin sigilarea.

Polișarea acționează prin formarea unei pelicule permanente și lucioase, peliculă care dă un aspect plăcut de lac, lăsând astfel suprafața foarte ușor de întreținut. Prin această tehnică modernă pardoseala va avea o rezistență mai mare la acțiunile fizico-chimice.

Se poate utiliza atât pe suprafețele interioare cât și pe cele exterioare fără a se anula acțiunile antiderapante ale acestora și evită înlocuirea suprafeței după perioada de garanție.

DE CE AVETI NEVOIE DE PARDOSELI ESD?

Pentru bunul mers al activităților din mediul industrial, unul dintre cele mai importante elemente îl reprezintă pardoseala atât din punct de vedere tehnic/tehnologic, al confortului psihic și fizic al colectivului de producție cât și din punct de vedere al costurilor pe care le implică o pardoseală care nu îndeplinește toate cerințele specifice domeniului industrial.

În toate domeniile de activitate industrială (alimentar, farmaceutic, textile, electric/electrotehnic etc.) pardoseala trebuie să îndeplinească câteva condiții și anume:

- Rezistență ridicată la uzura stratului suport; - Rezistență la abraziune și trafic intens; - Rezistență la suprasarcini; - Rezistență în contact cu diverși agenți chimici; - Rezistență la foc deschis; - Suprafață antiderapantă; - Suprafața tratată antibacterian și antifungic; - Suprafața ușor de curățat și de întreținut. Prin montarea de pardoseli industriale de calitate beneficiarul dispune de nenumărate avantaje și beneficii, printre care amintim: - Garanția unei pardoseli ESD cu proprietăți electrostatice permanente; - Prin instalarea unei pardoseli modulare se oferă posibilitatea înlocuirii parțiale, în ipoteza unor lucrări de înlocuire, fără a afecta conductivitatea sistemului și a zonei aferente; - Un grad ridicat de rezistență la uzură fără aplicarea unor tratamente de suprafață; - O foarte bună stabilitate dimensională; - Rezistența la încărcări mari; - Curățare și întreținere ușoară; - Un nivel scăzut de emisii datorită conținutului redus de plastifianți.

 • Telefon:
  +40 744 48 77 46

 • Str. Tautiului, 72-74
  Floresti, Cluj

Despre noi

SECOLA GROUP își desfășoară activitatea după câteva principii simple și anume: respect pentru afacerea dumneavoastră, profesionalism în executarea lucrărilor, pregătirea impecabilă a angajaților și aplicarea unei soluții personalizate pentru fiecare problemă în parte.

Servicile noastre
 • Curatenie industriala
 • Curatenie profesionala
 • Restaurari pardoseli
 • Intretinere pardoseli
 • Facility Management
 • Servicii de curatenie
Pagini
 • Acasa
 • Despre noi
 • Galerie
 • Blog
 • Angajari
 • Contact
© Copyright 2015 Secola Group