• Dep. vanzari: 0744 487 746 • Fix/Fax: 0264 267 447
 • office@secola.ro
 • Luni - Vineri: 08.00 - 17.00 • Sambata: 08.00 - 15.00

ESTIMARE COSTURI

Utilizati formularul nostru de contact pentru a cere o estimare a costurilor.

CERE O ESTIMARE

DE CE AVETI NEVOIE DE SERVICII DE CURATENIE INDUSTRIALA

Curatenia in hale si pe liniile de productie asigura calitatea si exactitatea necesara produselor finite, o durata mai mare de viata pieselor si componentelor angrenate in procesul productiei, generand totodata un mediu sanatos si protectiv pentru angajati. Serviciile de curatenie industriala prestate de au in spate multi ani de expertiza a specialistilor nostri din Statele Unite ale Americii.

Analizam in permanenta nevoile companiei dumneavoastra adaptam serviciile pentru a satisface fiecare cerinta in mod individual. Experienta noastra de peste 20 ani in domeniul curateniei industriale, combinata cu forta de munca calificata si tehnica de care dispunem va identifica si rezolva mereu fiecare deficienta, oferind cu siguranta rezultatele pe care le asteptati.

Curatenia industriala se refera la curațarea interioara pentru toate tipurile de cladiri, inclusiv a spatiilor administrative, din fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de marfuri, hale industriale, diverse spatii de productie si depozitare. Pentru toate acestea se realizeaza curatarea cosurilor de fum, curatarea semineelor, a sobelor si cuptoarelor, curatarea lifturilor, boilerelor, conductelor de ventilație si a unitatilor de evacuare. Sunt indepartate depunerile de pe geamuri, scari de acces la diferite utilaje, luminatoare, rezervoare de mica si mare capacitate, sine de transport si alte utilaje mobile.

DE CE AVETI NEVOIE DE SERVICII DE CURATENIE SPECIFICA?

Echipele de intervenție pentru serviciile de curățenie ale SECOLA GROUP prestează servicii cu eficiență și profesionalism. Serviciile prestate sunt adaptate fiecărui client în parte după necesitățile și dorința acestuia conform cu specificul de activitate. Din acest motiv personalul care alcătuiește echipele de intervenție este permanent instruit pentru a putea îndeplini obiectiv și eficient fiecare sarcină în parte. Pe segmentul serviciilor de curățenie SECOLA GROUP personalizează pentru orice tip de spațiu și include toată gama cunoscută pe piață și anume:

- Servicii profesionale de curatenie industriala;

- Servicii profesionale de curatenie interioara;

- Servicii peofesionale de curatenie exterioara;

- Servicii profesionale de curatenie post-constructor;

DE CE AVETI NEVOIE DE AMENAJARI PEISAGISTICE?

Probabil conceptul cel mai important în teoriile peisagistice referitoare la amenajările de grădini particulare este acela de ritm. Ritmul, atât de greu de găsit şi de păstrat într-un spaţiu privat, gestionează toate raporturile importante dintre vegetaţie, apă, elemente de suport şi alei. Relaţia dintre utilitate şi estetică, raportul dintre ansamblu şi locurile punctuale, dintre diversele volume din grădină, dintre înălţimea plantelor şi lăţimea aleilor, dintre apă şi piatră, apă şi pământ ţin toate de ritm. A descoperi ritmul unei grădini este o artă.

Priviţi în imaginile din această secţiune armonia dată de un ritm bine definit. Fie că îl vom căuta printr-o grădină tematică, unde funcţiile tradiţionale ne ajută prin reguli clare să ne apropiem de efectul dorit, fie că ne bazăm pe intuiţia şi creativitatea noastră, vom crea întotdeauna locuri ale echilibrului, stabilităţii şi eleganţei. Experienţa ne-a învăţat că spaţiul trebuie lăsat să vorbească de la sine, chiar şi atunci când proiectul este unul de amenajare de spaţiu public sau industrial. Inserţiile noastre vin aşadar doar pentru a ajusta apetenţele locului la dorinţele dumneavoastră şi pentru a crea un stil coerent şi stabil.

Urmăriţi uşurinţa cu care decidem paleta de plante, flexibilitatea geometriilor şi naturaleţea rezultatelor din imagini. Pentru că de fiecare dată saltul la o nouă grădină este pentru noi un prilej de a elabora şi desfăşura o schemă nouă pentru o grădină specială. Un univers aparte.

DE CE AVETI NEVOIE DE INTRETINEREA SPATIILOR EXTERIOARE?

Indiferent de anotimp, aleile si spatiile verzi au nevoie de intretinere permanenta pentru a-si pastra frumusetea si pentru a oferi spatiul de relaxare perfect. Nu le neglija! Intretinerea spatiului verde este la fel de importanta ca si amenajarea lui. Fara intretinere orice spatiu verde se „salbaticeste” intr-un timp foarte scurt. El este infestat de buruieni, gazonul fin se transforma intr-o pajiste, florile se ofilesc si toata munca investita in amenajare se risipeste. Spatiul verde se poate deteriora intr-un ritm alert incat fara interventia specialistilor se poate ajunge chiar si la pierderea intregii amenajari. De aceea cu ajutorul unor tehnologii si utilaje moderne care au grija de mediul inconjurator, si in acelasi timp ofera performanta si timp de executie redus, puteti preintampina neplacerile provocate de vreme sau de alti factori externi.

Noi suntem pregatiti sa satisfacem orice initiativa de a imbunatati amenajarea exterioara a spatiului pe care compania dumneavostra il detine. Nu ne limitam insa doar la amenajare decorativa. Vom participa activ la intretinerea si chiar la ecologizarea unor zone dezafectate. Igienizare terenuri, toaletari, taieri de corectie ale arborilor, plantelor, gazonului. Tratamente fitosanitare, impotriva tantarilor, omizilor sau altor insecte nedorite. In sezonul rece deszapeziri si curatarea cailor de acces.

La fel ca orice alta activitate de curatenie in exterior nu ne preocupam doar de intretinerea spatiului verde ci si la degajarea, maturarea/spalarea aleilor, parcurilor industriale sau altor zone exterioare. Toate aceste activitati se desfasoara cu utilaje mecanizate speciale si cu un personal bine instruit.

Pentru ca noi avem grija de gradina ta si in acelasi timp de mediul inconjurator!

 • Telefon:
  +40 744 48 77 46

 • Str. Tautiului, 72-74
  Floresti, Cluj

Despre noi

SECOLA GROUP își desfășoară activitatea după câteva principii simple și anume: respect pentru afacerea dumneavoastră, profesionalism în executarea lucrărilor, pregătirea impecabilă a angajaților și aplicarea unei soluții personalizate pentru fiecare problemă în parte.

Servicile noastre
 • Curatenie industriala
 • Curatenie profesionala
 • Restaurari pardoseli
 • Intretinere pardoseli
 • Facility Management
 • Servicii de curatenie
Pagini
 • Acasa
 • Despre noi
 • Galerie
 • Blog
 • Angajari
 • Contact
© Copyright 2015 Secola Group